Comprar Entrades
Cartell Mostra

Il·lusions Efímeres

Joc entre bambalines, un paratge lúdic d'Il·lusions Efímeres. Il·lusions Efímeres crea Paratges Lúdics que són espais de joc lliure on s'hi mesclen peculiaritats de l'art amb pedagogia, donant com a resultat una proposta creativa i original amb la intenció de donar peu al joc compartit entre mares/pares i fills.

Places limitades! Inscripcions a l'Ajuntament de Santa Eugènia a partir de dia 3 de juliol El preu per a la inscripció és d'una bossa d'aliments per infant en benefici del Banc d'Aliments de Santa Eugènia.

Col·labora: Poble Solidari


Cartell Mostra

Bàsquet Ritme

Percussió, ritme i jocs aplicats amb una pilota de bàsquet. Un taller intergeneracional dirigit per Víctor Uwagba.

Places limitades! Inscripcions a l'Ajuntament de Santa Eugènia a partir de dia 3 de juliol. El preu per a la inscripció és d'una bossa d'aliments per participant en benefici del Banc d'Aliments de Santa Eugènia.

Col·labora: Grupo Coll i Poble Solidari


Cartell Mostra

Xeremiers de Santa Eugènia


Cartell Mostra

Girafes

Una família de girafes passegen enmig de la civilització. Sorpreses i desubicades interactuen amb tot el que es troben. La curiositat les porta a crear situacions tant surrealistes com poètiques.

Creació col·lectiva: Xirriquiteula teatre Intèrprets / alternant: Ximena Escobar, Clàudia Abellan, Eduardo Varela, Julian Jabón, Dani Carreras, Marc Costa, Christian Olivé, Joan Calvete, Xavi Serra Músics / alternant: Camilo Vernazza, Alberto Carreño, Xavier Tassies Vestuari: Iolanda Llansó, Gemma Gili i Montse Martínez Producció: Xirriquiteula Teatre


Cartell Mostra

128 KG

Cent vint-i-vuit grams és el pes total dels cossos de les dues persones que interpreten la peça. Aquest pes ha condicionat tot el desenvolupament coreogràfic d'aquest duet.

Moviment i dansa en una constant negociació amb el pes.

Investigació, creació i coreografia: Matías Marré i Laura Zamora Vestuari: Marilén Ribot Producció: Atempo Circ


Cartell Mostra

Tartana

Bàscula coreana i equilibri sobre mans són les principals tècniques de circ que donen forma a aquesta investigació acrobàtica al voltant de l'ús d'una furgoneta com a element escènic. Tensió, risc, altura i innocència.

Una proposta innovadora a escala escènica i tècnica en la qual podràs gaudir de la precisió i de la seguretat d'una impressionant tècnica de circ.

Creació i producció: Trocos Lucos Intèrprets: Ismael Pérez, Cira Cabasés i Juan de las Casas Codirecció i mirada externa: Rafael Martín Escenografia i vestuari: Trocos Lucos


Cartell Mostra

Potser no hi ha Final

Un escenari desordenat... els acròbates arriben tard... i el músic, on és?

Aquest és el tret de sortida d'aquest nou espectacle, un portor que mana i ho vol controlar tot i que ningú li faci cas... un àgil-verticalista desmanegat, juganer i amb molt de ritme... un acròbata novell i despistat i amb poca autoestima... i un músic amb deliris de grandesa i records d'un passat millor...

Què en pot sortir d'aquest còctel tan divers i explosiu? S'arribaran a posar d'acord per fer l'espectacle? Seran capaços d'encadenar més d'una figura sense equivocar-se? Tindrà final tanta ximpleria?

Un gran viatge delirant que ens fa viatjar des de Kentucky a Montserrat i cap a Missouri altre cop, de l'oest americà fins a Andalusia i de Terrassa a Rubí via Londres! Un espectacle a ritme de rock, amb acrobàcies sobre taula, verticals, minibàscula i equilibris de mans a mans en duo i trio.

Acrobàcies en pista: Tomàs Cardús, Marc Hidalgo i Enric Petit Música en directe: Sergi Estella Idea original: Circ Pistolet Mirada externa: Ramiro Vergaz Còmplices: Cie XY i Josep Maria Carulla Construcció taula i bàscula: Boris Ordeix Amb el suport de: Associació de Circ Tub d'Assaig, L'Estruch fàbrica de creació, FIET de Vilafranca, Terrassa Arts Escèniques, OSIC, Institut Ramon Llull


Cartell Mostra

P-acte Idiota

Com els venedors ambulants que antigament recorrien quilòmetres per mostrar els seus productes enmig de la plaça, la Comunitat Idiota ha arribatper mostrar els seus símbols, la seva història, els seus productes, les seves astròlogues, especialistes, els seus memes, les seves esquerdes, la seva música, els seus dubtes i, sobretot, la seva oda al caos. Un acte de fe amb el públic amb l'únic objectiu de menjar el cervell a qualsevol criatura que s'atreveixi a aturar-se davant la meca de la idiotesa.

P-ACTE IDIOTA és un crit per poder viure als marges, a replantejar perquè fem i no deixar-nos endur per la roda preestablerta. Una invitació a no sols acceptar, sinó a adonar-se que no hi ha un enemic contra qui lluitar, només petites accions que ens tornin a apropar les unes a les altres.

Una creació d'Hermanas Picohueso

Direcció, dramatúrgia i interpretació: Lluki Portas, Gal·la Peire i Diego Ingold Dispositiu audiovisual i interactiu: Marc Homar Música original: Jaume Reus Difusió i acompanyament: Dos Orillas Cultura i Àngels Queralt Assessoria de direcció i dramatúrgia: Joan Tomàs Martínez Grimalt Assessoria filosòfica: Mary Alonso i Carme Xinxeta Estratègia de comunicació: Luca Rocchi Fotografies: Virginia Fotografica Intèrprets vídeos: Adrian Ingold, Catin Panadés, Clara Ingold, Carlos Fabiani, Ernesto Fabiani, Carmen Bueloha, Kake Portas, Genie, Josep Orfila, Luca Rocchi, Lucía Sánchez, Margalida Miguel-Gómara, Maria Romero (Paxi), Neus Ribas, Joan Maria Pascual, Oksana, Marc Homar, Claudia Vicens, Carme Isern, Mary Alonso, Gonzalo Nadal, Magdalena Perelló. Entitats col·laboradores: Fira Tàrrega, Nau Ivanow, Teatro do Mar, C.IN.E Sineu, Festival Ponent, L'Usine, Institut Ramon Llull, Consell de Mallorca, Institut d'Estudis Baleàrics.

Localitats limitades! Venda d'entrades en línia a partir del 26 de juny. Venda d'entrades a l'Ajuntament de Santa Eugènia a partir de dia 3 de juliol

12-18 anys: 5 euros > 18 anys: 8 euros > 65 anys: 5 euros


Cartell Mostra

MusicArtLights